NYHEDER

Nyheder fra Gug Fysioterapi

Gug Fysioterapi søger en fysioterapeut


10. maj 2020


Gug Fysioterapi er en klinik i udvikling.

Vi beskæftiger i dag 4 fysioterapeuter og søger endnu en fysioterapeut. Klinikken arbejder uden for overenskomsten, og jobbet er som indlejer på ca. 30 timer. Start efter aftale.

Vi er en koncept klinik, der arbejder med fascial manipulation, som vores primære klient tilgang. Vi ser et stort potentiale for klinikkens idégrundlag, og vi har en rigtig god patient tilgang. Vi har meget fokus på det kliniske arbejde - manuel undersøgelse og manuel behandling. Vi synes selv, at vi har stor faglighed og kvalitet i vores daglige arbejde.

Klinikken har ingen træningscenter, og vi benytter os ikke af scanning eller elektroterapi. Derimod arbejder vi med alle øvrige relevante teknikker, som vi har erhvervet os hver især. Vi ser klienter med alle former for problematikker i bevægeapparatet, børn, voksne og ældre. Lige fra akutte idrætsskader til langvarige og komplicerede problematikker.


Du har:

 • lyst til at arbejde selvstændigt
 • lyst til at tage kurser indenfor fascial manipulation
 • flere års erfaring fra klinik, gerne med kurser indenfor manuelle teknikker
 • lyst til, erfaring med og talent for hands-on fysioterapi
 • stort engagement i og imødekommenhed overfor dine klienter

Vi tilbyder:

 • et selvstændigt job med stor grad af fleksibilitet og medindflydelse
 • et job med gode muligheder for at udvikle dig som fysioterapeut
 • mulighed for faglig sparring og supervision
 • gode indtjeningsmuligheder
 • eget behandlingsrum

Se mere om os på www.gug-fysioterapi.dk

Du kan sende din motiverede ansøgning til vores mail: info@gug-fysioterapi.dk
senest d. 27/5-20. Samtaler afholdes løbende.
Du er velkommen til at ringe til Kirsten S. Riis, 20611131, hvis du har spørgsmål.-----


Åbent og gratis foredrag om fasciens betydning for kroppens funktion og en måde, at behandle den på

2. marts 2020

Torsdag d. 26. marts kl 19.30-21 i Gug Fysioterapi.


Aftenen er for alle, der har interesse i fasciens muligheder og arbejder med behandling og træning til daglig.


Få viden om kroppens fascie og et indblik i dens betydning for dit arbejde. Og oplev en mulighed for at integrere den i dit daglige arbejde.


Temaaftenen vil give viden om fascien, give et bud på hvordan vi genkender den, og hvordan vi får undersøgt dens indflydelse på vores daglige arbejde med vores klienter. Samt hvordan vi kan behandle/træne den.


Om du behandler klienten på briks eller træner i træningshallen. Om det er rygpatienten, sportsmanden, motionisten, den neurologiske patient eller klienten, der bare er stram og skal have lidt massage.


Fascien er med hos dem alle.


Aftenen sigter på at give indsigt i en forståelse, hvor vi kan integrere arbejdet med fascien i vores dagligdag, uden at ændre væsentligt på vores tilgang. Lige meget om vi arbejder med træning, Yoga, Mulligan, McKenzie, MT, massage, craniosacralterapi, zoneterapi, kropsterapi, kiropraktik, akupunktur eller andre metoder.


Max 20 deltagere. Derfor er tilmelding nødvendig på sms 26219658, Peter Larsen, eller mail info@gug-fysioterapi.dk

Foredraget er gratis.-----


Gug Fysioterapi søger en fysioterapeut


27. november 2019


Gug Fysioterapi er en fysioterapi klinik i Aalborg. Klinikken arbejder uden for overenskomst.

Klinikken beskæftiger 4 fysioterapeuter, 2 kvinder og 2 mænd, men da vi er i god udvikling med god patienttilgang, søger vi en ny kollega.

Klinikken tiltrækker patienter primært fra Nordjylland, Midtjylland og i mindre grad fra resten af landet. Vi arbejder primært med akutte og kroniske funktionsnedsættelser og smerter indenfor alle kategorier deriblandt sportsskader. Vi arbejder med langvarige smerter og mærkværdige symptomer.


Vi er en koncept klinik, der arbejder med Fascial Manipulation som vores primære tilgang til behandling. Men da vi er et erfarent og innovativt team, arbejder vi også med alt det andet vi kan, med egne ideer og forskning.


Vi kunne forstille os at:

 • du brænder bredt for manuel behandling
 • du har 5-10 års erfaring inden for manuel behandling
 • du har mod, lyst og tålmodighed til at arbejde med klienter, der kan være set af mange behandlere før dig
 • du har erfaring med eller ønsker at uddanne dig i Fascial Manipulation


Vi tager som givet at:

 • du er en engageret og god kollega

 

Stillingen er til ansættelse efter aftale.

Ansøgnings frist senest 6.1.2020.

Du er velkommen til at kontakte klinikken for nærmere information.


 

-----


Sommerferie 2019

 

8. juli 2019

 

Klinikken holder sommerferielukket fra d. 13/7 - 4/8-19.  I hele perioden kan der ringes på klinikkens nummer, 7070 7176 og lægges besked på telefonsvareren, og du kan regne med en tilbagemelding senest d. 2/8-19.

 

Gug Fysioterapi ønsker god sommer og glæder os til at se jer efter ferien.

 

-----Fysioterapeut Sanne Stæhr Wehner

 

 

18 . januar 2019

 

Sanne er fra 1/2-19 i Gug Fysioterapi på fuld tid.

 

Sanne har 20 års erfaring som fysioterapeut, og hun er bl.a. uddannet indenfor Fascial Manipulation, Mulligan konceptet, McKenzie

konceptet og akupunktur. Desuden er Sanne uddannet psykoterapeut.

 

Sanne har arbejdet på Reumatologisk Afdeling, Smerteklinikken og Diskusambulatoriet på Aalborg Universitetshospital, samt på

klinik i Brønderslev, og har således en bred erfaring.

 

-----

 

Sommerferie 2018

 

6. juli 2018

 

Kirsten og Peter holder ferie i uge 28,29 og 30 (fra d. 7/7 til d. 26/7-18). Sanne og Pelle holder ferie i uge 29. I hele perioden kan der ringes på klinikkens nummer, 7070 7176. I uge 29, hvor vi alle holder ferie må der påregnes længere tid før tilbagemelding.

 

Gug Fysioterapi ønsker god sommer og glæder os til at se jer efter ferien.

 

-----

 

Reception

 

26. januar 2018

 

Vi flyttede ind i vores nye lokaler i august og glæder os til at vise det frem.

Samtidig er det en markering af, at Pelle startede i april sidste år, Sanne netop er startet og at Gug Fysioterapi nu har 5 ÅRS JUBILÆUM.

Vi inviterer samarbejdspartnere, klienter, kolleger og venner til at kigge forbi

              

               FREDAG DEN 9. FEBRUAR MELLEM KL 14.30 OG 18

 

så byder vi på lidt let tapas, vin, øl og vand

 

 

-----

 

Ny fysioterapeut, Sanne Stæhr Wehner

 

14. januar 2018

 

Sanne er pr. 5/1-2018 blevet en del af Gug Fysioterapi.

Sanne har 20 års erfaring som fysioterapeut, og hun er bl.a. uddannet indenfor Fascial Manipulation, Mulligan konceptet, McKenzie konceptet og akupunktur. Desuden er Sanne uddannet psykoterapeut.

Sanne har arbejdet på Reumatologisk Afdeling, Smerteklinikken og Diskusambulatoriet på Aalborg Universitetshospital, samt på klinik i Brønderslev.

Sanne er tilknyttet klinikken samtidig med, at hun arbejder på Diskusambulatoriet.

 

 

-----

 

Nyt screeningsredskab

 

19. oktober 2017

 

Torsdag 16.11 var Gug Fysioterapi vært for en gruppe fysioterapeuter, hvor Peter fortalte om Gug Fysioterapis nyudviklede screeningsredskab. Udviklingen af redskabet er foregået igennem flere år på klinikken gennem behandling af klinikkens patienter.

Screeningsredskabet har fået navnet VISION-rehab, da fysioterapeuten og klienten kan SE resultatet, det giver terapeuten et styringsredskab, en VISION, og klienten og terapeuten kan SE fremskridtende.

Testen er udviklet til klienter med akutte, gentagne, langvarige og /eller mærkværdige symptomer. Klienter der måske er forsøgt behandlet før, men uden held. Testen prøver at kortlægge den bagved liggende årsag til problematikken, vedligeholdende faktorer samt forværrende faktorer. Årsagen til den smertende skulder, ryg, nakke, lyske eller knæ er måske ikke der, hvor klienten har smerten.   

Undersøgelsen tager udgangspunkt i en let udført bevægelses test af hele kroppen, der viser, hvor klienten har nedsat bevægelighed og muligvis kompenserer for sine problemer. Sammen med sygehistorien er det muligt at finde problemet og justere kompenseringen, og gennem fuld og symmetrisk bevægelighed at reducere symptomerne.

Ved introduktionen af VISION-rehab tager vi hul på en ny måde at overveje og behandle vores patienter. Vi skal måske ikke altid behandle, hvor klienten har symptomer, men være mere åbne og søgende efter årsagen til problemet. Ikke give op eller henvise klienten til evindelige genoptræningsforløb, men lede efter den bagved liggende årsag til symptomerne. Nu har vi fået et redskab tll det.

 

Har du spørgsmål til denne nye måde at anskue dine problemer på, er du velkommen til at rette henvendelse til Gug Fysioterapi.

 

Er du fysioterapeut og har lyst til at få mere styr på din undersøgelse?

Ikke bare undersøge det du kan se og høre, men have en reel mulighed for at undersøge årsagen eller årsagerne til problemet?

Årsager der måske ikke er så åbenlyse, måske ikke er kendte af lægen eller klienten. Hændelser og symptomer man måske ikke tillægger værdi.

 

VISION-rehab er måske en skridt på vejen.

 

Hold øje med hjemmesiden eller kontakt os for at høre nærmere om tidspunkter på introkurser og kurser.

 

 

-----

Nyeste viden indenfor fascial manipulation

 

1. oktober 2017

 

Kirsten, Pelle og Peter har i september været på fascial manipulations kursus i Italien.

Kurset var meget intensivt med 7 dages tætpakket læring afsluttende med en eksamen. Vi bestod alle og kan dermed kalde os den bedst uddannede klinik indenfor fascial manipulation i Danmark.

Kurset omhandlede vores bevægeapparats indflydelse på problemer i de indre organer, og hvordan de indre organer kan indvirke på smerter i vores bevægeapparat. Hvordan undersøger vi det, og hvordan behandler vi det. Ved problemer i både de indre organer og i bevægeapparatet er der en større indvirkning fra andre regioner i kroppen, end vi før kunne afdække.

Konkrete eksempler på dette kunne være en tidligere skade i en skulder, der senere giver maveproblemer, eller astma, som senere kan være årsag til hovedpine eller at knæet bevæger sig uhensigtsmæssigt med smerte til følge.

Problematikker, som umiddelbart kan være vanskeligt at diagnosticere og løse med de gængse behandlingsmetoder.

Vi glæder os til at komme videre med det spændende arbejde til gavn for vores kunder.

 

 

 

 

-----

Klinikken er lukket i uge 37

 

4. september 2017

 

Pelle, Peter og Kirsten tager på kursus i fascial manipulation i Italien fra d. 11.9 - 17.9 (uge 37) for at hjembringe den nyeste viden og behandling indenfor området.

 

-----

Pelle holder fri i uge 36

 

29. august 2017

 

Pelle Stæhr Wehner holder fri fra mandag den 4. september til fredag den 8. september 2017.

Du er velkommen til at kontakte Kirsten eller Peter på telefon 7070 7176, for behandling hos en af dem.

 

-----

Sommerferie 2017

 

5. juli 2017

 

Kirsten og Peter holder ferie i uge 28,29 og 30 (fra d. 10/7 til d. 30/7-17). Pelle holder ferie i uge 30. I hele perioden kan der ringes på klinikkens nummer, 7070 7176. I uge 30, hvor vi alle holder ferie må der påregnes længere tid før tilbagemelding.

 

Gug Fysioterapi ønsker god sommer og glæder os til at byde velkommen i vores nye lokaler efter ferien.

 

-----

 

Nye lokaler

 

30. maj 2017

 

Fra d. 1/6-17 har vi udvidet vores klinik med 1.salen også. Midlertidig flytter vi vores behandlingsrum op på 1.sal, hvorfra vi tilbyder behandling, som vi plejer, mens håndværkere renoverer stueetagen. Renoveringen varer ca. 1 måned, så vi håber at kunne byde velkommen i nyrenoverede lokaler i stueetagen i løbet af juli måned.

 

Benyt samme indgang som sædvanlig.

 

Vi beklager på forhånd evt. støv og støj, OG GLÆDER OS MEGET TIL VORES NYE KLINIK !

 

-----

Ny fysioterapeut, Pelle Stæhr Wehner

 

10. april 2017

 

Pr 1/5-17 er det lykkedes at tilknytte endnu en fysioterapeut hos Gug Fysioterapi – Pelle Stæhr Wehner.

 

Pelle arbejder med Fascial Manipulation og han er eksamineret CMP behandler inden for Mulligan konceptet. Derudover har han en lang række andre kurser og han er ligeledes certificeret inden for McKenzie konceptet.

 

Pelle har arbejdet på klinik igennem mere end 10 år, senest hos Hasseris Fysioterapi.

 

-----