FYSIOTERAPI

Fysioterapi | Aalborg


Går du rundt med mærkværdige symptomer og/eller langvarig/kronisk smerte i muskler og led, såsom:

 • smerter i ryg og nakke
 • hofte-, skulder- og knæproblemer
 • hovedpine og piskesmæld
 • maveproblemer, menstruationssmerter eller andre problemer med indre organer
 • langvarige eller tilbagevendende sportsskader
 • akutte skader
 • kroniske sygdomme, som f.eks. parkinson, sclerose, gigt sygdomme
 • følger efter operation, f.eks. brystcancer, kejsersnit?

 

Har du forsøgt dig med pauser, behandling og genoptræning – men uden eller med kun lidt resultat? Og har måske svært ved i det hele taget at finde hoved og hale i problemerne?

 

Så kan Gug Fysioterapi hjælpe dig!

Grundig forundersøgelse

giver effektiv behandling

Vores erfarne fysioterapeuter starter ethvert behandlingsforløb med en grundig helhedsundersøgelse, hvor vi kortlægger både dine aktuelle smerter og din smerte-/skadehistorik og samtidig foretager en grundig bevægelsestest.

 

På baggrund af denne undersøgelse lægger vi en strategi for din behandling, som tager udgangspunkt i, hvor smerten kommer fra - dvs. den bagvedliggende årsag - hvilket ikke altid er samme sted, som smerten reelt kan mærkes.

 

Det betyder, at løsningen på dine problemer måske findes et helt andet sted, end der før er blevet søgt eller behandlet. Når årsagen er identificeret, udvælger vi den/de typer behandling, der er bedst egnet og mest effektive i lige netop dit tilfælde.

 

Vores mål er at gøre dig fri for smerter og give dig maksimal bevægelsesfrihed, så du hurtigst muligt får en hverdag uden gener – både på arbejde og i fritiden.

Gratis

afklarende samtale

Skal du i gang med behandling af smerter/spændinger, men er i tvivl, om vores behandlingsform vil være den bedste til lige netop dit problem?

Så ring til vores sekretær, fysioterapeut Kirsten Svane Riis, på 7070 7176 og få en gratis afklarende samtale.

Vores behandling bygger på to specialer, som tilsammen giver dig en grundig test, overblik over årsagen til dine symptomer samt effektiv behandling med langvarige resultater:


1. Behandlingsmetoden fascial manipulation, hvor vi tager udgangspunkt i den dybtliggende fascie – en ubrudt hinde, der smyger sig gennem hele kroppen under huden og mellem muskler og indre organer. Fokus i denne metode er på behandling frem for hjemmetræning.


2. Test- og diagnosticeringsmetoden 4ROM4Range of Motion – som gør os i stand til at afklare, hvor den egentlige årsag til dine smerter og symptomer sidder, og om du har en generel nedsat bevægelighed i din krop, som bidrager til dine smerter.For at du har fuld bevægelighed og kan være smertefri, skal fascien kunne bevæge sig frit. Derfor målretter vi behandlingen specifikt mod at løsne fascien på de steder, hvor der er nedsat bevægelighed. Vi ser nemlig i langt de fleste tilfælde, at nedsat bevægelighed fx i en skulder kan give smerter i en hofte – eller at stramhed i en hofte kan give problemer i modsatte knæ.


Netop kombinationen af 4ROM og fascial manipulation gør os i stand til effektivt og præcist at:


 • afklare, hvilke af dine symptomer der er lokale (på det sted, du har smerter), og hvilke der er globale (et sted i din fascie)


 • identificere, hvor vi skal starte din behandling for at skabe de bedste og mest vedvarende resultater


 • behandle såvel globale som lokale problematikker effektivt, så du oplever større bevægelsesfrihed og færre smerter i din hverdag


Disse metoder har vist sig overordentligt effektive ved muskel- og ledsmerter, ryg- og nakkeproblemersamt for indre organer. Herudover kan metoderne hjælpe patienter med en række kroniske sygdomme som fx sklerose, Parkinsons, slidgigt, senhjerneskadede mv.

"

Jeg er gennem flere år blevet behandlet på klinikken. Jeg kan kun komme på rosende ord, både hvad angår behandlingen og den personlige kontakt. Mit liv har igen fået indhold, da jeg ved, at der kan rettes op på mine skavanker. Bare fantastisk.


Elise R.

"

Jeg er gennem 5 år blevet behandlet af Gug Fysioterapi og er altid blevet hjulpet. Efter en meget lang pause i behandlingerne har jeg igen haft smerter i skulder, ryg og ben. Efter bare en effektiv behandling kunne jeg  nærmest flyve ud af døren, helt let i kroppen, med total bevægelighed og uden smerter!

Jeg er virkelig taknemmelig over Peters forståelse for kroppens sammenhæng, og hans evne til at afhjælpe et problem. Tak Peter!


Merete K.

TIDSBESTILLING


Mandag- søndag 08.00-17.00


RING til tlf. 7070 7176

eller

send SMS til tlf.: 6019 3152


Send gerne en SMS med forslag til tid, så kontakter vi dig snarest.

ÅBNINGSTIDER

Mandag

08.00 - 17.00

Tirsdag

08.00 - 17.00

Onsdag

08.00 - 17.00

Torsdag

08.00 - 17.00

Fredag

08.00 - 16.00

Er du i tvivl om, hvad der er den bedste behandlingsform for dig?


Så ring til vores sekretær, fysioterapeut Kirsten Svane Riis, på 7070 7176 for en gratis afklarende samtale.

Fysioterapeutisk behandling varetages af vores

erfarne fysioterapeuter i Gug nær Aalborg:

Peter Larsen


Indehaver, uddannet fysioterapeut i 1994

Rikke Barkmann Kusk


Uddannet fysioterapeut i 1997

Ud over fysioterapeutisk behandling med

fascial manipulation tilbyder vi bl.a også:

4ROMsport


Med undersøgelsesmodellen 4ROMsport får du overblik over din krops begrænsninger, årsagen og muligheden for at behandle dem.