FYSIOTERAPI

Fysioterapi | Aalborg


Går du rundt med mærkværdige symptomer og/eller langvarig/kronisk smerte i muskler og led, såsom:

  • smerter i ryg og nakke
  • hofte-, skulder- og knæproblemer
  • hovedpine og piskesmæld
  • maveproblemer, menstruationssmerter eller andre problemer med indre organer
  • langvarige eller tilbagevendende sportsskader
  • akutte skader?

 

Har du forsøgt dig med pauser, behandling og genoptræning – men uden eller med kun lidt resultat? Og har måske svært ved i det hele taget at finde hoved og hale i problemerne?

 

Så kan Gug Fysioterapi hjælpe dig!

Grundig forundersøgelse

giver effektiv behandling

Vores erfarne fysioterapeuter starter ethvert behandlingsforløb med en grundig helhedsundersøgelse, hvor vi kortlægger både dine aktuelle smerter og din smerte-/skadehistorik og samtidig foretager en grundig bevægelsestest.

 

På baggrund af denne undersøgelse lægger vi en strategi for din behandling, som tager udgangspunkt i, hvor smerten kommer fra - dvs. den bagvedliggende årsag - hvilket ikke altid er samme sted, som smerten reelt kan mærkes.

 

Det betyder, at løsningen på dine problemer måske findes et helt andet sted, end der før er blevet søgt eller behandlet. Når årsagen er identificeret, udvælger vi den/de typer behandling, der er bedst egnet og mest effektive i lige netop dit tilfælde.

 

Vores mål er at gøre dig fri for smerter og give dig maksimal bevægelsesfrihed, så du hurtigst muligt får en hverdag uden gener – både på arbejde og i fritiden.

FASCIAL MANIPULATION


Vores speciale er behandlingsmetoden Fascial Manipulation (FM), som har vist sig overordentlig effektiv ved muskel- og ledsmerter, ryg- og nakkeproblemer samt for indre organer.


"

Jeg er gennem flere år blevet behandlet på klinikken. Jeg kan kun komme på rosende ord, både hvad angår behandlingen og den personlige kontakt. Mit liv har igen fået indhold, da jeg ved, at der kan rettes op på mine skavanker. Bare fantastisk.


Elise R.

"

Jeg er gennem 5 år blevet behandlet af Gug Fysioterapi og er altid blevet hjulpet. Efter en meget lang pause i behandlingerne har jeg igen haft smerter i skulder, ryg og ben. Efter bare en effektiv behandling kunne jeg  nærmest flyve ud af døren, helt let i kroppen, med total bevægelighed og uden smerter!

Jeg er virkelig taknemmelig over Peters forståelse for kroppens sammenhæng, og hans evne til at afhjælpe et problem. Tak Peter!


Merete K.

TIDSBESTILLING


Mandag- søndag 08.00-17.00


RING til tlf. 7070 7176

eller

send SMS til tlf.: 6019 3152


Send gerne en SMS med forslag til tid, så kontakter vi dig snarest.

ÅBNINGSTIDER

Mandag

08.00 - 17.00

Tirsdag

08.00 - 17.00

Onsdag

08.00 - 17.00

Torsdag

08.00 - 17.00

Fredag

08.00 - 16.00

Er du i tvivl om, hvad der er den bedste behandlingsform for dig?


Så ring til vores sekretær, fysioterapeut Kirsten Svane Riis, på 7070 7176 for en gratis afklarende samtale.

Fysioterapeutisk behandling varetages af vores

erfarne fysioterapeuter i Gug nær Aalborg:

Peter Larsen


Indehaver, uddannet fysioterapeut i 1994

Rikke Barkmann Kusk


Uddannet fysioterapeut i 1997

Ud over fysioterapeutisk behandling med

fascial manipulation tilbyder vi bl.a også:

4ROMsport


Med undersøgelsesmodellen 4ROMsport får du overblik over din krops begrænsninger, årsagen og muligheden for at behandle dem.