OSTEOPATI

Covid-19 information

Vi overholder de af Sundhedsstyrelsens givne retningslinjer mhp at minimere smittespredningen, og beder dig om at have god hygiejne og møde op til behandling i rent tøj og med medbragt lagen/ stort håndklæde.

Hvis du er syg eller har haft symptomer på Covid-19  indenfor de seneste 48 timer, bedes du melde afbud til behandling.
Vel mødt!

Vi tilbyder også

Osteopati

Osteopati


Har du akut opståede smerter eller længerevarende smerter, der er svære at komme af med – og ønsker du en behandling, der tager højde for hele kroppen og anvender en bred vifte af behandlingsteknikker?


Så kan osteopatisk behandling være løsningen.

 

Osteopati er en manuel behandlingstilgang, der er en udvidelse af den traditionelle fysioterapi. Målet for behandlingen er at genskabe kroppens naturlige balance ved brug af viden inden for knogler, led, bindevæv, muskler, organ-, kar- og nervesystemet.


Behandlingsformen osteopati kan eksempelvis bruges til korte og længerevarende problematikker såsom arbejdsgener, sportsskader, operationer, traumer, hjernerystelse, piskesmæld, fordøjelsesbesvær mm.

 

Osteopatien er baseret på en grundtanke om, at hele kroppen hænger sammen, og at kroppens komponenter påvirker hinanden i et samspil på godt og ondt. Osteopaten er specialist i at finde og behandle årsagen til dit problem ved at bruge sine hænder til at fremme kroppens egne helingsmekanismer.


Omdrejningspunktet for dine fremskridt er således primært behandling, men der kan også vejledes i ergonomi samt træning og belastning.


Sådan foregår osteopatisk behandling


Dit behandlingsforløb indledes med en dybdegående samtale om din historik, generelle helbred, gener, symptomer og mål for behandlingen. Den efterfølges af en grundig undersøgelse af dine smerter og potentielle årsager.

 

Herefter planlægges et behandlingsforløb, der inddrager de teknikker, der vil være mest effektive til din krop og dit problem.

 

Osteopatisk behandling kan bestå af en bred vifte af manuelle teknikker; herunder:

 

  • blide ledmobiliseringsteknikker
  • bløddelsbehandling
  • muskelenergiteknikker
  • manipulationsteknikker, som det bl.a. kendes fra kiropraktikken, dog blidere end det velkendte ”kiropraktorknæk”
  • let tryk og stræk omkring organ- og craniosacral-systemet for at opnå en generel optimering af kroppens helbred.

 

Når du på denne måde får en behandling målrettet den bagvedliggende årsag til dine smerter, kan du opnå en længerevarende og optimal forbedring, der gør, at de ikke vender tilbage som før – du får med andre ord løst det oprindelige problem og ikke blot skabt en midlertidig symptomlindring.Ring eller send en sms for booking af tid

RING på:

SEND SMS på:

7070 7176 | 60193152

ÅBNINGSTIDER

Mandag

08.00 - 18.00

Tirsdag

08.00 - 18.00

Onsdag

08.00 - 18.00

Torsdag

08.00 - 18.00

Fredag

08.00 - 16.00

Eller efter aftale.


TIDSBESTILLING

Mandag- søndag 08.00-18.00

RING til tlf. 7070 7176 eller

send SMS til tlf.: 6019 3152

Læg gerne en SMS med forslag til tid, så kontakter vi dig snarest.

Fascial Manipulation behandling

Det er Osteopat DO,  Shannon George Taylor, der udfører osteopati-behandlingerne. Han har bl.a. tidligere været tilknytte Aalborg Boldklub AaB. Læs mere om Shannon her >