FYSIOTERAPI
Gug Fysioterapi - Aalborg

Covid-19 information

Vi har åben igen i.h.t. Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Vi overholder de af Sundhedsstyrelsens givne retningslinjer mhp at minimere smittespredningen, og beder dig om at have god hygiejne og møde op til behandling i rent tøj og med medbragt lagen/ stort håndklæde.

Hvis du er syg eller har haft symptomer på Covid-19  indenfor de seneste 48 timer, bedes du melde afbud til behandling.
Vel mødt!

Få behandling af

langvaringe smerter

Du tilbydes


Går du rundt med mærkværdige symptomer og/eller langvarig/kronisk smerte i muskler og led, såsom

  • smerter i ryg og nakke
  • hofte-, skulder- og knæproblemer
  • hovedpine og piskesmæld
  • maveproblemer, menstruationssmerter eller andre problemer med indre organer
  • langvarige eller tilbagevendende sportsskader
  • akutte skader?


Har du forsøgt dig med pauser, behandling og genoptræning – men uden eller med kun lidt resultat? Og har måske svært ved i det hele taget at finde hoved og hale i problemerne?


Så kan Gug Fysioterapi hjælpe dig!


Vores erfarne fysioterapeuter starter ethvert behandlingsforløb med en grundig helhedsundersøgelse, hvor vi kortlægger både dine aktuelle smerter og din smerte-/skadehistorik og samtidig foretager en grundig bevægelsestest.


På baggrund af denne undersøgelse lægger vi en strategi for din behandling, som tager udgangspunkt i, hvor smerten kommer fra - dvs. den bagvedliggende årsag - hvilket ikke altid er samme sted, som smerten reelt kan mærkes.


Det betyder, at løsningen på dine problemer måske findes et helt andet sted, end der før er blevet søgt eller behandlet.


Vores mål er at gøre dig fri for smerter og give dig maksimal bevægelsesfrihed, så du hurtigst muligt får en hverdag uden gener – både på arbejde og i fritiden.


Vores speciale er behandlingsmetoden Fascial Manipulation (FM), som har vist sig overordentlig effektiv ved muskel- og ledsmerter, ryg- og nakkeproblemer samt for indre organer. Læs mere om fascial manipulation her.

Behandling af smerter i muskler og led

Ring eller send en sms for booking af tid

RING på:

SEND SMS på:

7070 7176 | 60193152

ÅBNINGSTIDER

Mandag

08.00 - 18.00

Tirsdag

08.00 - 18.00

Onsdag

08.00 - 18.00

Torsdag

08.00 - 18.00

Fredag

08.00 - 16.00

Eller efter aftale.


TIDSBESTILLING

Mandag- søndag 08.00-18.00

RING til tlf. 7070 7176 eller

send SMS til tlf.: 6019 3152

Læg gerne en SMS med forslag til tid, så kontakter vi dig snarest.

"

Kirsten kan udrette mirakler! Engang imellem får jeg et frygteligt hold i nakken, som smerter og fuldstændigt forhindrer mig i at rette mit hoved op. Det føles som om, intet kan løse det op, men Kirsten kan! Hun lytter til mine anvisninger, trykker blidt, vrikker lidt, og pludselig er jeg mig selv igen! Jeg har sjældnere og sjældnere brug for hende, og det er helt ærgerligt. Gug Fysioterapi er nemlig et rart sted at komme.


Louise Faber, Jurist.

"

Super dygtig fysioterapeut - meget prof. Og det hjælper virkelig.


Niels-Peter Skærbæk

"

Jeg har i 2,5 år døjet med en klumpfornemmelse i halsen efter en operation og har gået til adskillige undersøgelser i det offentlige. Efter fire ganges behandling hos Kirsten er den væk! Jeg er Kirsten yderst taknemmelig for at have fordrevet trykket fra min hals. Verden er langt skønnere, når der ikke er en, der konstant “tager kvælertag” på min hals.


Mona P.

"

Jeg er gennem flere år blevet behandlet på klinikken. Jeg kan kun komme på rosende ord, både hvad angår behandlingen og den personlige kontakt. Mit liv har igen fået indhold, da jeg ved, at Peter nok skal rette op på mine skavanker. Bare fantastisk.


Elise R.

"

Jeg er gennem 5 år blevet behandlet af Peter og er altid blevet hjulpet. Efter en meget lang pause i behandlingerne har jeg igen haft smerter i skulder, ryg og ben. Efter bare en effektiv behandling kunne jeg  nærmest flyve ud af døren, helt let i kroppen, med total bevægelighed og uden smerter!

Jeg er virkelig taknemmelig over Peters forståelse for kroppens sammenhæng, og hans evne til at afhjælpe et problem. Tak Peter!


Merete K.


TIDSBESTILLING


Mandag- Søndag: 08.00 - 18.00

Ring til tlf.: 7070 7176

Send SMS til tlf.: 6019 3152


Send gerne en SMS med forslag til tid, så kontakter vi dig snarest.

Gug Fysioterapi ApS


Gugvej 152 A

9210 Aalborg SØ

Ring til: 7070 7176

Send SMS til: 6019 3152


Besøg vores Google+ side her